Malin har färgat håret!

heej sötisar !

Idah har vi varit i skolan som vanligt, haha och dom 2 sista lektionerna  paddlade vi med klassen.
Jag & Emma i samma båt såklart!. de började med att jag skvätte ner Emma ( väldigt mycket ), Sen skulle Emma göra tbx & jag lyckas tappa åran då jag ska stäcka mig efter den och hela kanoten välte! snack aom lyckat, men sen lyckades jag och Emma sänkte både Oskar & Eriks båt, och jakob och robbans båt samt jenni och gabbys båt haha de va lite kul.

Juste! Jag färgade håret på Malin , för att de skulle passa hennes löshår. aa ..
men vill bara säga att Robban & Jakob kan bara dra åt helvete! :)

Men nu ska jag & Malin fixa oss för vi ska till djurö!

( bara satt alla vet så kommer Malin slå till jakob , varför?.. får ni inte veta.)

Puss på alla!

"Tillbaka!"

heej 

har inte haft internet så har inte kunnat skriva nått, men de e ju tur att man har Malin!.

Igår: var jag med Malin, Emma, Lotta , Jakob & Leo, vi va hemma hos lotta men allt står på malins blogg tror jag (www.mjauliin.blogg.se) , haha aa allt annat står där oxå så behöver inte skriva de. 

Idag: 
va de skola såklart orkar inte skriva om de. hände väll endå inte så mkt , hade HK o så, sen på kvällen va jag med Leo , Malin O ella osv. 

Men ska dra 

Puss! 

" Cha cha ! "

Allåå, Malin här =) ! Lina sitter och pluggar, och jag är redan klar, Mouhuhihahahe! Men men.. hon ska hem snart!

Pallar inte skriva så mycke mer, ska fof. skriva i min blogg =) WWW.MJAULIIN.BLOGG.SE

Pusspusssssssssss <3


Söndag Kväll

Heej

Efter att va barnvakt så va vi med Emma,Lotta & Love (en stund). Sen va vi hemma hos mig och spelade gh.
Sen så drog Emma & Lotta hem och jag och Malin gick ut o lodade lite på djurö. Har inte hänt så mkt idag men, de va väll typ allt. Juste, jag tror jag börjar gilla Klingan väldigt mkt sitter
& lyssnar på dom just nu.

Puss!


Barnvakt med Malin !

Nu sitter jag och Mjauliin åh e barnvakt , allt står på www.mjauliin.blogg.se =)

Puss  , ska testa The sims 3 xD <3

The Datanördarna!

Tjaaa Alla !

Sitter vis bärbara datan medans Malin ( www.mjauliin.blogg.se ) Sitter vid andra datan & selat the sims 3.
Eftersom att malin ska sova hos mig ida! haha juste Tv:n och stereon står på oxå, lite onödigt men men.. ikväll har vi nog inga planer men vi kommer typ lana farmville på fb xd.
Hahahahh ni ska bara kolla på programet ja kollar på just nu asså.. Är nån jävla kille som spelar flöjt & dansar på några bord?.. Aja nu ska jag inte tråka ut er för mkt

Skriver nog inatt

Puss på alla!

Skola idag.

Heej Alla!

Idag har vi haft livräddning på idrotten,  & såklart så är ju jag bäst av alla! eller inte.. jag kom förstås sist och orkar inte att simma med hur tunga kläder som helst.. men de verkade gå bra iaf. De slutade med att Fia fick livrädda mig ist!
Aja men de va iaf grymt skönt att komma in i dushen efter de för de va seriöst svin kallt i vattnet! Hahaha aa men nu sitter jag hemma iaf & ska snart ut med Gabby & Emma.k tror jag om jag orkar.

Puss på alla !
Hahah juste jag kollade igenom min abilder på datan & hitta en gammal bild från vintras på mig & Emma! kolla mitt hår asså! :S

Torsdag

Heej !

Idag har jag vart i skolan antar jag, vi har gått igenom väldigt mkt om betyg eftesom att vi har börjat i 8:an nu!. Juste idag fick vi tydligen reda på att imorgon ska vi bada & ha livräddning på  gumpan (stavning). Vi får väll se hur de blir med den fsaken. Efter skolan gick jag hem & satte mig framför datan, juste va lite med Leo & Jocke idag oxå!

Jag har tänk på en sak.. varför ska man skriva så jävla mycket skit om andra i bloggen? :S de är bara onödigt varför låter man bara fan i att skita i vad andra folk gör eller så?! De är bara onödigt & omoget


Nu knackar de på dörren så måste gå & öppna

Puss på alla!





kvällsbloggande!

heej!

Malin kom hem till mig & jag skulle laga mat och de gick ju bra, haha faktiskt. Men senare så gick vi ut och hade lite kul.
Just nu sitter jag o skriverlite i bloggen medans jag snackar med Leo. hahah juste provade på de dära spelet farmville på fb. Jag har oxå färgat håret ida .. blev nästan ingen skillnad, men lite blondare!
aja ska dra

Puss!

Förlåt igen.

heej bloggen!

Har inte kunnat bloggat på några dagar.. har inte haft internet. men men..

igår iaf fyllde min älskling Leo 15 år! Grattis till dig :)<3


nej nu ska jag ringa Malin

Puss på er!

Ung08!

Heej!

idag blir de Ung08 (igen). Åker till Malin med 11:41 bussen så hinner & orkar inte blogga för måste fixa mig!

Puss!

Ung08

Snart ska Lina vakna har jag bestämmt =) För hon ska komma hit, sen åker vi till Ung08 med Lotta & Emma =) , Kul Kul Kul! Men låter Lina sova lite till så ringer jag henne sen =) ,

Puss på er! Vi skriver när hon kommer =)


Bad Bad Bad!

Update; Vaknade precis, av att söta Malin väckte sötnusen Lina whit the telephone! Hihih ^^,

Idag; Sötnusen Lina, Baby Lotta, Älsklingen Emma ska komma hem till Söta Malin och åka åh bada!

Nu ska de fixas!

Puss sötiisar!
// mjauliin


Lina har inte internet!

Aa, Lina är hos sin Mamma, så inge bloggande för henne! Men jag kommer skriva i hennes blogg lite då och då! Så aa, ringer henne varje dag så.. alla bah vet vah som händer =)

Update;
Lina har möblerat om sitt rum! TUFFT xD !

Puss // mjauliin

Fredag

Heej

Har precis dushat & om en liten stund ska vi ut o åka fyrhjuling!. Fan! jag vill hem.. om bara mitt U- förbud e slut så jag kan träffa malin o alla.. Nej nu ska jag o Gabby ha en liten diskution på msn!

Hare bra!

Puss!


00:55

Ligger och snackar med malin i telefon. När jag kom på att jag måste färga håret! & innan skolan börjar! Jag & malin får åka in till nacka nästa vecka eller nått!

nej nu orkar jag inte blogga mera.. skriver imorgon

Puss!

Förlåt!

har inte kunnat skriva i bloggen idag för att cp internet dampa! men men nu funkar de!. Idag har jag bara tagit de lugnt badat lite, solat o nu sitter jag här. haha malin rinde idag & hon tycker jag skriker som en kärring.. haha.. älskar dig malin.

Juste såg en skräck film ida, den va seriöst as konstig! man fatta nästan ingenting.. Plus att den va så jävla ovärklig! men den va ändå bra? den hette iaf  Dead and Gone.


Men men .. nu ska jag lyssna lite på musik. skriver nog i natt!

hare bra så länge!

Puss!


Baby Baby Baby!

Asså gumman, kanske är bäst att vakna nu? Sluta drömma om mig! Måste lixom snacka me dig..!
Lina skriver sen!
Puss // mj
btw.. har gjort en ny blogg!

Jag älskar dig Malin Elisabeth Karin Johansson!

Asså jag har nog världens bästa vän! Hon har alltid ställt upp för mig och de kommer hon alltid göra, de har hon lovat! Hon har alltid varit som en syster för mig, och de kommer hon alltid att vara! Även fat vi brukar små bråka, men de är mest på låtsas! Malin Karin Elisabeth Johansson.. jag kommer alltid älska dig! Evigheter! Du betyder mest för mig! Mer än någon annan! De kommer du alltid att göra! För du har en stor del av mitt hjärta!
Älskar dig Malin Karin Elisabeth Johansson!

Baby du är allt , ÄLSKLING! <3



Jag kommer alltid stå vid din sida, bror / syster !

Tråkigt!

haha sitter o äter choklad medans jag kom på en sak! kolla mitt krull hår efter att jag har badat!
haha de ser förjävligt ut ! haha kom o tänka på hur stört de lät! bah: onej kolla mitt hår?! som värsta divan typ haha egentligen bryr jag mig inte eftersom att de är sommarlov!.




juste, satt o lyssna på en "gammal" låt fast den i remix e faktiskt bra!.
 

Nej nu ska jag ringa malin tror jag !    Puss!

onsdag 18:52

Heej !

Idag har jag på möja då vart o badat . Seriöst de va större hoppberg än på stora badet malin?! önskar verkliget att du kunde följa med .. men så blev de inte. Iaf efter de kom vi hem o skulle åka Fyrhjuling i skogen. Fan va kul de va! men man blev typ as lerig. Juste jag solade med min sololja idag, hjälpte gjorde den iaf !. men men.. efter att vart ute en stund med båten börjar man bli lite trött så satte mig framför datan o bloggade lite.

 Juste har fler än jag tänkt på att skolan börjar snart.. verkligen inte de jag länktar till..hahah! jag tänker inte lägga ut bilderna när vi bada ida för dom ser helt fucktup ut!

men men. hare bra! skriver nog mera ikväll.

Puss!

ASSÅ SHIT?!

seriöst är så jävla arg! palla att ni ska hålla på! nu får jag inte ens blogga ifred utan att nån av "dom" ska läsa min blogg.
men men .. vafan kan man göra .. nej juste INGENTING! för jag e bara en liten skit som inte kan/får göra visa saker som jag vill gör i mitt liv. asså shit. alla provar nån gång eller hur? som om inte ni har vart små o provat nån gång? För de tror iaf jag! Plus att jag har lovat att inte göra om de! o jag håller de ja lovar. Snacka om att ni har förstört mitt privat liv!.

Nej nu ska jag gå o bada! ha de bra!




Puss.

Till er som tjatar:

jag lovar att ALDRIG mer dricka!
har kanske sakt de förut men den här gången är de ingen lek längre.

22:52

Asså jag kommer typ lana bloggen nu ett tag för jag har så jävla tråkigt på möja.
btw, hhahahah de är nån jävla "turk" på msn som tror han känner mig & han ska tydligen komma nästa vecka & ge mig en prisent? hahaha ! vi säger väll så.

Hahaaha! juste Pappa & hans kompis har typ kommit ut i stugan o frågat om jag ska ha någon mat typ 3 ggr !. tror dom druckit lite ikväll "streck . streck " plus att varje gång har ja svarat nej.



juste har typ lanat den här låten, kanske inte e så konstigt?..

...

Fan oxå!. Jag kan bara inte glömma de! Stunden som alla jag närmast känner står intill mig o skrattar till pinsama saker jag gör. medans efter en stund det alvarliga kommer & de inte blir lika kul längre då jag bara vill bort eller bara önska att allt blev som vanligt igen.. Men de var redan försent. jag skrek på hjälp då alla trodde de va fejk. jag skrek lite högre. då folk börja fatta. sen kommer jag inte ihåg nånting. (bättre förklaring på www.mjauliin.blogg.se).
Den dagen kommer nog ingen glömma. iaf inte jag.
Jag hoppas verkligen ingen gör samma misstag som jag gjorde. för jag kommer ALDRIG! göra om de.


Muffins !

Heej!

Jag har fått utegångsförbud så ida har jag bakat muffins , blev inte så lyckat för ja kom på att ja glömde sockret! OUPS!.
Eh.. min bajsdata vill inte ladda upp bilden så får ladda upp den när jag kommer till pappa !

Juste åker till Möja några dagar , men jag bloggar mer ikväll och sen finns jag på mobilen !
 
Hare bra!

       Puss!

ALDRIG MER!

Älskar er oxå! & kommer ALLTID att göra!. Är så jävla glad att ni finns när jag verkligen behöver er.

Ni har precis räddat mitt liv.

love till Emma & Malin <3

RSS 2.0