Hoppande gräshoppa

Tjena bloggen och alla randoms. Idag har vi värsta långa sovmorgonen. Synd bara att jag ska till doktorn i nacka.. Så missar hela skolan ändå. SEGT. Efter det ska jag möta Leo i Nacka eftersom att han slutar då. Ikväll ska Jag Emma, Max och Leo på bio så får se vad det blir för movie.
Som ni kanske vet så tog jag ÄNTLIGEN piercing i tungan för 4 dar sen. Tyvärr har inte svullnaden gott ner och den blöder ganska ofta? random shit. Har inte bestämt mig om jag ska lägga upp en bild.. Vill inte värka fjortis lixom.
Men men dålig uppdatering denna vecka I KNOW! SORRY DUDES! Jag bloggar mer när jag kommer hem. Om jag kommer hem?! *DAM DAM DAM* Trumvirvel! POFF! Hahaha på tal om poff.. Så måste jag berätta om en insident imorse. Jo mamma skulle skriva en lapp till skolan för doktor grejen bla bla bla.. Sen hör man bara ett POFF! helt seriöst! Hon trampade på typ världens största och äckligaste gräshoppa. Fy, ursch och blä. Sen blev det minst sagt ett gott skrat i oss två. Men nu måste jag gå ut med hunden innan han kissar på sig! Tjingeling!
i did it.

Dagens Outfit osv

HejHej! sitter i soffan och kollar på Tv ska snart till bussen mot skolan! Efter skolan blir det Ö&B och köpa grejer till helgen. Men nu ska jag gå och borsta tänderna! Kyss mina små grodor.
Dagens outfit!
- Svarta jeans från GINA
- Blå jeans jacka från Gigue, nått märke eller nått.
- Sen sist men inte minst en t-sjirt från H&M
Kyss!

Skelögd fisk på ingång!

hejHej sitter på estetisk kommunikation just nu och fortsätter på mitt självporträtt haha.. som ser helt mongad ut!
Så jävla snygg.. Hahaha jävla skelögda fiskjävel!
Idag btw kommer Leo till min skola sen taggar vi väll hem.  I helgen blir det myspys med det andra Paret fru Emma och Herr Max och min Man Leo. Så det blir väll lite rajtan tajtan! Men nu ska jag fortsätta med min efterblivna FISK bild puss puss

Heroes Of Newearth//VS//World Of Worldcraft

Har sakt det tidigare att det är ett töntigt spel.. men har man fel så har man.. I LOVE IT! dom dom dom dom dom
I´m Lovenit. Fakta om HoN.

Heroes of Newerth är starkt inspirerat av Warcraft III-kartan Defense of the Ancients. Spelet fungerar precis på samma sätt: Två lag (i Heroes of Newerth kallas de Hellbourne och Legion) möter varandra, oftast i lag med fem spelare i varje(men andra varianter finns). Spelet går ut på att förstöra motståndarens huvudbyggnad som är vaktat av flera torn som man först måste besegra. Till sin hjälp har lagen så kallade "creeps", datorgenererade monster som automatiskt försöker ta sig till motståndarlagets huvudbyggnaden och förstöra den. "Creeps" attackerar alla fientliga hjältar och byggnader som de möter på vägen. Den motstående sidan har även de "creeps" och om inte spelare lägger sig i striderna mellan dessa så uppstår en jämvikt, där ingen av sidans baser tar skada.

Som spelare kontrollerar du en av, i skrivande stund, totalt 83 hjältar, var och en med skilda specialkrafter. Vissa av hjältarna kan teleportera sig, andra kan hålla fast en annan hjälte eller sänka hastigheten de rör sig i. Hjältarna blir progressivt starkare och starkare ju längre matchen pågår, då de får erfarenhetspoäng av att döda creeps och andra hjältar. Spelaren får dessutom hela tiden pengar automatiskt och genom att dela ut sista slaget på antingen motståndarnas hjältar, creeps eller byggnader.

Pengarna används till att köpa utrustning och vapen som förbättrar spelaren hjälte avsevärt genom att öka skadan den gör, ge dem en ny förmåga eller öka deras liv. Hjältarna i de olika lagen är i strid med varandra och dödar man en hjälte får man en viss summa guld medan motståndaren förlorar en summa guld. Den dödade spelaren tas motståndaren temporärt ut ur spelet i ett antal sekunder, och missar då värdefull tid. Detta gör att lagspel blir viktigt, eftersom en ensam hjälte enkelt kan tas ut av motståndarlaget, vilket lämnar dem i underläge under en tidsperiod.

DET VAR DET JAG HADE ATT SÄGA I DETTA AVSNITT. (fakta från pojkvän)

Sååå fakta om WoW

Spelarnas avatarer tillhör en av två sidor i en konflikt, The Alliance och The Horde. Vardera sida inkluderar sex spelbara raser med egna bakgrunder och historiska anledningar till just sitt val av sida. Tio klasser är tillgängliga på båda sidor, men vissa kombinationer av ras och klass är inte möjliga. Endast Warrior-klassen och Death Knight-klassen (som kräver Wrath of The Lich King för att kunna väljas) finns för alla raser, men den sistnämnda klassen kräver att spelaren redan hade uppnått nivå 55 med någon annan karaktär. Spelaren kan även välja att fokusera sig på en av tre alternativa inriktningar, eller "talents", som det också kallas, som alla är specifika för den klass man spelar.

Spelare som väljer att spela för The Alliance kan välja mellan raserna Human, Dwarf, Gnome, Night Elf, Draenei (kräver expansionen The Burning Crusade) och Worgen (kräver expansionen Cataclysm). Väljer de istället att spela för The Horde så kan de välja Orc, Tauren, Troll, Forsaken (känd som Undead), Blood Elf (kräver expansionen The Burning Crusade) och Goblin (kräver expansionen Cataclysm).

I spelet kan spelaren välja en klass till sin karaktär. Klassen bestämmer till stor del vilken roll karaktären kommer att få under spelets gång, eftersom olika klasser har olika färdigheter. När en karaktär ökar i nivå tilldelas den talent points som kan användas för att införskaffa ytterligare klasspecifika färdigheter eller uppgradera redan existerande färdigheter. Talents delas upp i tre, för varje klass specifika, områden och spelaren kan välja att antingen specialisera sig i ett av dessa eller använda sina talent points mer jämbördigt. Vilken klass en karaktär har bestämmer även vilken typ av utrustning den kan använda.

Det fanns nio olika klasser när spelet släpptes och Death Knight tillkom i Wrath of The Lich King.

WarlockPriest och Mage använder främst olika former av magi för att hjälpa eller skada andra karaktärer. Warlocks kan även kalla på demoner för hjälp i strid. ShamanDruidDeath knight och Paladin har även de olika magi-liknande attacker, men är även starka i närstrid. Karaktärer av Druid-klassen kan förvandla sig till djur. Hunter är effektivast med långdistansvapen samt att de kan tämja djur till att hjälpa dem i strid. Rogue och Warrior är effektivast i närstrid, men har också en del avgörande distans attacker.

Så vad tycker ni?

 


ÅÅÅÅH vad jag e rolig

chaChaa bloggen miniLina här.. HAHAA HejHej allihopa! Sitter i sängen, ska gå igenom leos läxa med honom snart. Sen blir det mys i sängen med en härlig film och en härlig pojkvän.  sen blir det KNULLA! Eller , hejhej lingonforest. Men MEn Men Men Men .... Nu hurni! Har precis tagit min kvälls tablett sådär på kanten lixom. Aa så där då.. kolla vad jag hittade!( ® ) mmhh... Rapunzel.. ska allderless strax göra ett till inlägg om ett mycket intressant fenomen! kyss

Skola då råå

Hej, sitetr i skolan just nu och har estetisk kommunikation (bild). Vi ska göra ett självporträtt som går åt helvete! Idag slutar vi 14:30 för att våran sista lektion är inställd woho! Ska typ åka in till stan efter skolan och träffa Max och Leo. Juste förlåt för att jag inte har bloggat, men har inte haft så mycket internet så sorry!
i Helgen blir det filmkväll hemma hos mig tror jag. Skulle åkt ut med båten med chrisu och några andra men det sket sig. Jag, Malin och Emma satt och tänkte om vi var the sims gubbar som stora människor satt och klickade på oss som aa venne.. Men nus ka jag tagg aoch ha sewdisch! Kyss
grr..

I wanna party and live my life

HejHej! Sitter på komunikationen har jätte tråkigt, för min lärare är CP i huvet. Efter skolan ska jag och Leo på bio så det blir att möta honom i en stora feta staden. Sorry för ickebloggning men alla vet hur det blir på helgerna. Fett med knas jaaoh! malin ska fixa min blogg lite granna. Men nu ska vi tydligen LEKA! hej jag heter Lina och är 5 år gammal. mhhm.. Fett med bra lååååååt!

Svar från kommentar

Svar till "Sebbe"- Hej, ja det är min pojkvän. Känner jag dig? :P

redovisníng

HejHej! just nu sitter jag och förbereder jag min redovisning om mig själv! , som om inte alla redan vet allt om mig hallå? haha. Ikväll ska jag och Leo laga lite middag hemma sen typ chilla och kolla film. Det var typ mitt intressanta inlägg för idag.. Återkommer imoron. Eller?.
Kanske kan skriva lite om mig själv, satt random folk som läser min blogg får en inre inlevelse om hur jag är som person!. Iaf Hej mitt namn är Kristina men kallas Lina, jag är 16 år gammal och bor på öde djurö och öde stavsnäs med min hund , katter , Typ mamma, pappa och syrra och såklart min pojkvän!. På fritiden är jag mest med mina vänner och pojkvän. helger blir jag stupfull och röker 5 paket cigg och ramlar i varje buske jag hittar, not. Jag älskar att sjunga och sätta på min pojkvän. hahah humör Lina humor.. Men nu ska jag chilla i skogen ett tag, ska snart äta lite lunch. MMMMHHHH LEVERBIFF! PUSS

Till Älskling! <3<3<3

Dehär är ett väldigt speciellt inlägg till en väldigt speciell persion som jag älskar mest av allt! Lina Edler <3. jag och lina träffades på en stor segelbåt den 11 maj 2009 när vi va på skutsegling med klasserna 8T och 9T jag hade retat Lina hela resan tills Malin (Mjauwii) skrek av renillska på mig att om du värkligen älskar henne så VISAR du det! då fick jag en tankeställare, de va sent på kvällen och jag skulle ner i andra klassens båt och kolla läget med mina kompisar, då ser jag lina sitta och suga i sig 30 klick astma spray så hon ligger och skakar så jag lägger mig brevid henne och kramar om henne och frågar om allt är bra, hon vänder sig om helt hyper och kollar mig i ögonen och gav mig en lång våt kyss av ren kärlek och från de ögonblicket har jag älskat henne och kommer aldrig sluta ! Puss till min älskade Ängel Kristina Lina Linnéa Edler! <3<3<3<3<3<3<3<3

KAOS

Tjena! Just nu ska vi ha samhällskunskap! fett boooooooooooooring. Senare ska jag vara med malin, vette fan va som händer asså fett med regn outside ju! Men IAF nu ska jag fortsätta med att ha typ lektion. brb dudes.

Design saknas..

Design + header är borta, förlåt att bloggen ser ut som den gör :(
Men inom kort är det tillbaka igen! :D
Hoppas ni gillar't! PUSS



G2

Hej , Kom till skolan för att jag skulle få hjälp med min praktik plats! Så jävla ovärt att komma hit asså.. Kom hit ringde till min praktikplats och fick den. Så nu ska vi chilla och käka lunch. Leo är påväg hit tror jag.. Han vägra säga vart han var men det lät faktiskt som att han satt på en buss.. SÅ DET SÅ! HA! Busted*  MEn nu ska vi tagga och äta lunch fan! kydysysy ssss

rullar I gräset.

Tjena lingon skogen fan! just nu sitter jag i min lingon skog och plockar lingon. Hahah eller? sitter i vanliga gräset utanför skolan och röker en cirris. Nästa lektion är bla bla bla .. matematik. Efter skolan möter Samme och Leo oss i skolan sen drar vi väl vidare till nästa generation. Har tyvärr inte så mycket mer att skriva om just nu men vi får väll höras senare. a guess. BRB dudes in lingonforest.

HISS/DISS

- Min Pojkvän som alltid finns där för mig
- Mina vänner som både finns där för mig och som jag kan ha jävligt kul med!
-Stressade människor, Det får en själv att bli stressad
-Uppkäftiga småungar! dom driver en på nerverna fan.
- sena skoldagar, man fuckar ur.

Hemma Hos Max!

Hejsansvejjsan! Sitter hemma hos max och bloggar lite, Max sitter och laddar ner lite filmer. niiiice dudes! Ska snart tagga ner till centrum och handla godis. OM det finns ett centrum?! det är fan kossor här borta. Och jag trodde vi bodde öde på djurö. DET ÄR FAKKING NORRLAND HÄR ?! haha.
Men men .. BRB TYP?

Nacka Forum!


Heejeeezt. jag och max sitter just nu i forum och väntar på att mamma K ska shoppa klart så haxxade in mig på linas blogg för jag har tråkigt. Max sittert och kollar bilar, crossar, och fiddys på blocket och lär mig saker om bilar typ ... whatewws efter mamma K e klar med sitt shoppande drar vi till max kanske käkar och kollar en rulle eller två sådär på kanten.orkar inte skriva mer men... SMOKE WEED EVERY DAY!  SEE YA ZOON BITCHES!

Blubb Blubb

Godmorgon! Vaknade för kanske en halvtimme sen, va ut och tog en morgon cirris med Emma, max och pojkvän! Nästa steg i livet är att ta 12:30 bussen till Nacka trafikplats och shoppa och träffa mami. eh.. hej jag satte mig nyss på datan.. CRACK not? Sen iaf ska vi åka till nynäs hem till maximillian och kolla rulle och smooka weed. NU får jag fan sluta med weedet asså. de börjar bli lite mycket. Så till alla parents där ute: JAG RÖKER INTE WEED! Satt alla vet! Pojkvän spelar just nu HoN för alla som inte vet vad det är så betyder det: Heroes of Newerth yeeeah! Och det är ett strategie spel för nördar som pojkvän. Nej jag bara skoja .. här sitter jag och säger att min pojkvän är nörd för att han spelar HoN, så har jag själv provat det och tycker det är svinit kul. Hahaa.. aa precis men nu blev det för många blåbär här i blåbärsskogen fan! VAD ÄR DET JAG SÄGER! det kan ALDRIG bli för många blåbär.. juste BTW för att meddela så har JAG bara jag.. en dejt, men jag säger inte vem!? mohahaha Hejdå!
Wiiiiiiieeeeeeeee !!! Jag är i ett akvarium och kan andas! kän på den!

Prostatahypertrofi

Hej hopp! Sitter i skolan med mina frends Emma och Malin. Satt nyss ute i gräser och smokade weed ..  blev fett med hög och tog malin bakifrån.. njaa, skoja bara. sånt SKIT gör man ju inte. HÖHÖ. idag blir det fett med fekke i stavsnäs. Jag och min cola fan. Sen blir det väl slagg hos pojkvän! nu ska vi haaaaa svenska! sitter här med min lilla soda och pojkvän och pojkväns kompis samuel är påväg hit nu fan! HAFF?! smoke weed everyday.. JOPPY JOPPY. hej mitt namn är Kristina och jag har en väldigt phsykist syndrom som kallas Prostatahypertrofi! bara för att meddela lixom. Men nu ska jag ha svenska i 40 minuter! typ?. Sweeet dreeeams everyboody.

RSS 2.0