klutt

Fan! skrev nyss fett långa inlägget.. så RADERADE jag det! pallar fan inte skriva om det. men det handlade om vad jag gjort idag och vad jag gör nu som vanligt. SITTER I SÄNGEN MED EMMA PUNGT SLUT. haha.. venne asså tjaarrårrråå.

Gästblogg

Tjulululu alla små. Lévizter här.
iiiiigår så blev de inte som planerat ... jag skulle in tll nacka med min kära syster och shoppa lite nya kläduur sen skulle jag ta bussen hem till lina och gå på kräftskiva,
men istället så hoppade lina på min buss och vi åkte till vita grindarna och träffade en massa folk (de va typ ''fest'' där) när vi kom dit så hann vi vara där i max 10 minuter sen drar lina iväg med malin för att träffa emma och är borta i 1 timme sen kommer dom tillbaka och lina är stupfull OVÄNTAT...
whatews, vi är på vita grindarna hela kvällen och jag dricker mig redigt full, sen blev allt tråkigt så vi drog till emma och käka tårta och kollade disney channel, sen ringde vi chrisu och bad om sjuts hem till lina för jag började bli trött som faen och lina mådde inge bra så när chrisu ska stanna utanför linas hus så drar han igång en U sladd och vänder PRECIS när linas mamma och plast farsa kommer hem från skiv fan så v får såklart skäll av dom sen e minnet lite suddigt men nu ligger jag iaf här i sängen och äter mackor och dricker oboy :D HAPPYFACE!!!

KRÄFTSKIVA FAN!

Heeeeej
igår blev de krök,full, massa skit!
men nu blire BRB KRÄFTSKIVA! sen KANSKE vitagrindarna
kyss

Brb Nacka gymnasium

Hej! Har bytt skola igen till G2 barn och fritid såklart fick man en dator så kommer kunna blogga mycket mer! Just nu sitter jag i Nacka gymnasium i cafét och bloggar lite med Malin och Emma. Idag ska vi dra blir det krök på Hölö, Feta najjs ju! Blir väll att blogga mer ikväll eller imorgon! Kyss homies.

RSS 2.0