De här gick ju bra..

Haha, jag har faktist glömt bort att skriva i Linas blogg, och faktist i min oxå.. eller jag radera ju min ( mokiey.blogg.se )
Men iaf.. jag snacka me Lina sist när jag stod i duschen och de ringde, och jag visste att de va Lina! Så jag vah bah tvungen att svara! De som e så sjukt är att Linas blogg har väldigt hög statistik faktist, även fast hon inte skriver. Haha, men iaf.. jag har gjort en ny blogg.. och ska fixa headern, elleh inte jag. Någon annan ska fixa den. Happ happ

vet inte när Lina kommer hem, Emma är i Norge och Lotta åker när Lina kommer hem! Men iaf.. i helgen ska jag ta moppe kort. Men de får ni läsa på min blogg, nu tänkte jag sakna Lina lite!


Ha de bra, Pusss! //  mjauliin.blogg.se

Mjauuu

Heej,
Malin som skriver som vanligt! Emma och jag snackade med Lina igår, hon skulle fiska. Hahahahahah! Själv oxå.. hahahha! Lycka till lixom xd, mohohaha, men iaf.. saknar dig Lina! Kom hem förhelvete NU!

Aja, dagen står på min blogg: www.mokiey.blogg.se
PUSS

Norrland!

Halli Hallåå, Malin som skriver!
Nu är Lina påväg till Norrland! Hon åkte imorse vid 5. Och hennes internet kommer typ inte funka där uppe, som e sämst! Så jag kommer nog skriva lite i Linas blogg. Hon skriver juh ändå aldrig så.. ! Ahaahhaa..
Jag lovar att jag ska fixa din header Lina btw!

Men nu ska jag fixa mig, för jag ska till Emma! Skriver senare!


Pusss från www.mokiey.blogg.se ! Mjauuu..


Hemma idag


Vakna kanske vid 1 "imorse" , sen har ja nog inte gjort så mycket
igår lyckades ja få igång min cam så jag o Leo satt o hade lite kul igår xD. idag ska jag nog bara sitta hemma o ta de lugnt.
är de nån som vet om man kan ladda hem vanliga msn på en mac data? :O för ja har försökt men de funkar typ inte, så jag måste vara inne på ebuddy & meebo. 

Aja.. juste satte på lösnaglar imorse, blev väll inte så bra men okej :) 

Puss

GRATTIS ÄLSKLING!!!


FÖRLÅT!! skuklle skriva igår men ja bråka med min mamma satt..
Men igår fyllde MALIN KARIN ELISABETH JOHANSSON BYXMYNDIG!
Ha den äran till 15 åriga Malin som kom till jorden 1994-07-02!

puss & kram från Lina :)

Ella inatt!


Igår:
Jag åkte ner till Ella och sov hos henne. Vi gjorde väll inte så mycket mer än att gå ut med hunden & satt framför datan.
Men senare på kvällen  ringde vi lite folk och snackade till typ 3-4, sen somnade jag & mer vet jag inte :O

Imorse: jag vaknade av att ja va skit kissnödig!, så jag väckte Ella o sa att hon fick följa med upp,för förra gången låste jag in  mig på hennes toa xD.. Men men. jag väckte iaf Ella men som alla vet kan hon sova till 4 på dan så hon kunde man ju inte väcka utan att hon skulle somna om igen.
Men senare så "hoppade" ja på henne och vi gick upp o gjorde de vi skulle.

senare: Vi satt framför datan, och jag & Ella bestämde oss för att vi skulle ta tung piercing imorgon. men för min mamma?! nej aldrig!. För hon vill ju såklart veta vart och ha "intyg" o massa skit utan hon som tar piercingen. Asså jag fattar om mina föreldrar är rädda om mig.. men jag får seriöst inte göra nånting för dom utan att dom ska lägga sig i och de gör mig så jävla arg! jag borde få göra vad jag vill med mitt ansikte , de är mitt fejjs! 

Puss!

01/07-2009

Hej bloggen/sötisar

Vaknade sent idag.. men de kanske inte är så konstigt. Idag ska jag nog inte göra så mycket mer än att vara hemma & 
typ "jobba" och tjäna lite pengar.

Ikväll: kanske jag åker ner till djurö eller nått vi får se. Aja nu ska jag gå, kanske skriver ikväll om jag orkar. 


Puss

RSS 2.0